Om European Consult (RASK & NIELSEN GROUP)

 

 


Uddannelsesmæssig baggrund 
  

Folkeskolelærer uddannelse, examineret assurandør, Autoriseret bruger af konceptet Menneskelig indsigt - selvindsigt (DiSC)" fra firmaet DISCOVER, Proceskonsulet uddannet på FH I Rungsted, Projektlederuddannelse fra Forsikrings Højskolen, Lederuddanelse gennem Marcuri Urval, Topdanmark Forsikring A/S, og coaching uddannelse gennem Forsikrings Højskolen.


Jobmæssig baggrund

Lærer på døgninstitution for adfærdsvanskelige unge (9 år), salgsleder for- og opbygning af Topdanmark A/S's fritids-tegnerkorps på Fyn, Salgsleder for Topdanmark A/S's privatassurandører på Fyn, skabelse og implementering af udviklingskonsulentstilling for Topdanmark A/S's forretningsområde "Privat" på landsplan -

Udviklingskonsulent for Topdanmark A/S's Sønderjydske distrikt ( Topdanmark A/S samlet i 15 år).


Oprettet og udviklet "Fjordager LederAkademi" og fungerer som daglig leder af Akademiet siden starten i 2001. 
 

Har herudover de seneste 30 år siddet i div. forenings-, institutions- og virksomhedsbestyrelser primært som formand eller næstformand, og hvor, ud over det daglige bestyrelsesarbejde, organisationsudvikling, samarbejdsrelationer og styrkelse af div. netværk har været hovedopgaverne.


I dag selvstændig konsulentvirksomhed med organisationsudvikling, salgstræning, personlig coaching og bestyrelses-rådgivning som speciale. Herudover arbejder jeg med ad hoc opgaver som proceskonsulent, underviser og foredragsholder i såvel den private som den offentlige og frivillige sektor.


Mentor for virksomheder gennem Odense Erhvervsråds "Mentorordning."

 

 

 


RASK & NIELSEN GROUP

Skovhaven 91 
DK-5320 Agedrup  
Tlf. +45 2010 2354

Email:
johnrask@mail.tele.dk 

 

 

 

"Mange forveksler dårlig ledelse med skæbnen."

Citat; Ukendt forfatter.

EUROPEAN CONSULT (RASK&NIELSEN GROUP)